Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Σκανδαλίδης και Κασσής θα καταψηφίσουν τα μέτρα...

Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κασσής δήλωσαν την πρόθεσή τους να καταψηφίσουν τα μέτρα, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος.
"Ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Να μην ψηφίσει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ", είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός διαφωνεί "θεμελιωδώς" με την "αφήγηση" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, αναφέροντας ότι ενώ οι εκλογές έγιναν για να αλλάξει ρότα η χώρα και να αλλάξει η οικονομική συνταγή, η προγραμματική συμφωνία "τσαλαπατήθηκε", τα "ψέματα" που ειπώθηκαν "οδήγησαν στον εκφασισμό" και πρόσθεσε ότι "οι προϋποθέσεις έχουν προσπεραστεί με μεγάλη ευκολία" και "δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αναπτυξιακές πολιτικές".
Νωρίτερα, ο Ε. Βενιζέλος είπε πως το πακέτο μέτρων πρέπει να εγκριθεί και να εφαρμοστεί για να αλλάξει το κλίμα για την Ελλάδα και να υπάρχει έξοδος στο ξέφωτο.
Ο Ε. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι η αξιολόγηση του πακέτου θα είναι συνολική και όχι μόνο για τα εργασιακά. "Οσοι αντιτίθενται στα μέτρα, στην ουσία υποστηρίζουν όψιμα και ατελώς την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος και κάλεσε την ΔΗΜΑΡ να επαναπροσδιορίσει τη στάση της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου