Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .....ΣΚΥΛΟΤΡΩΓΕΣΤΕ!!!!!

Σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» ο Βενιζέλος για τις... εχθροπραξίες από τις δηλώσεις Λοβέρδου


se-rolo-pontioy-pilatoy-o-venizelos-gia-tis-exthropraksies-apo-tis-diloseis-loverdoy
 

Η άγρια κόντρα Παπανδρέου-Λοβέρδου πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε και στα μέλη της πρώτης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση να επισημαίνει ότι και ο ίδιος διαφωνούσε ανοιχτά με την προσφυγή στο ΔΝΤ κάτι που είπε και στον πρώην πρωθυπουργό κατά την διάρκεια υπουργικής σύσκεψης, χωρίς ωστόσο να υιοθετεί τον ισχυρισμό του κ. Λοβέρδου πως η προσφυγή στο Ταμείο έγινε ως υλοποίηση κάποιου σχεδίου.

"Η προσφυγή έγινε εξαιτίας της υπερχρέωσης της χώρας και όχι βάσει κάποιου σχεδίου του Γ. Παπανδρέου" δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών έχοντας ήδη διαβάσει την δήλωση Λοβέρδου ότι "οι ενέργειες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ βασίζονταν σε εισηγήσεις κηφήνων και κηπουρών". Την ίδια ώρα η Λούκα Κατσέλη με οργισμένη ανακοίνωσή της διέψευδε ότι συναποφάσισε για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ κατηγορώντας τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι προσπαθεί να ξεπλυθεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Όμως έξαλλος με τον κ. Λοβέρδο φέρεται να είναι και ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης ο οποίος σε κυβερνητική σύσκεψη που είχε γίνει για την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης είχε διατυπώσει με κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του. Έλεγε δε σε συνομιλητές του ότι εξεπλάγη αρνητικά όταν άκουσε τις δηλώσεις Λοβέρδου, αφού κανένας άλλος υπουργός, όπως διατεινόταν, δεν αντέδρασε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι κάποια μέρα, αρκετούς μήνες πριν από την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου συγκάλεσε σύσκεψη μεταξύ υπουργών στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ. Υπουργοί που συμμετείχαν σε αυτήν υποστηρίζουν ότι τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και οι Βαγγέλης Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Χάρης Καστανίδης είχαν αντιδράσει έντονα στην προοπτική ένταξης στο Ταμείο.

Όμως τότε, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πήρε καμία ξεκάθαρη θέση υπέρ της προσφυγής ή μη σ' αυτό. Η Ιπποκράτους αποφεύγει επιμελώς να αναμειχθεί σε μία κόντρα που ξεκινάει από τα παλιά. Στελέχη της έλεγαν ότι "έχουμε πολλά προβλήματα για να ασχοληθούμε τώρα με τις δηλώσεις ενός πρώην στελέχους"...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου