Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

            Αυτά είναι «λόγια» του Τραπεζίτη – υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Στουρνάρα.

            Επί λέξει αυτά είπε, μέσα στην Ελληνική Βουλή, τις μέρες που συζητούσαν το «μοναδικό» άρθρο του νόμου – μνημόνιο, πραγματικά μοναδικού «νόμου-εφεύρεση» στην Ιστορία του Παγκοσμίου Κοινοβουλευτισμού, που αποτελείται από 240 ολόκληρες σελίδες και αντί να έχει 300 άρθρα, έχει παραγράφους, για να αναγκάσει τους αδιάβαστους, εν αγνοία τελούντες και πειθήνιους 153 βουλευτές, που τελικά «τσίμπησαν», να τον ψηφίσουν με ένα μεγαλοπρεπές «ΝΑΙ»!!!!

            Όχι μόνο τους έπεισε, πράγμα που δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αλλά στο τέλος, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ολοκληρωτική υποτέλεια του Ελληνικού Έθνους και λαού, ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και έξαλλα χειροκροτήματα, όλοι αυτοί οι «εργολάβοι» της κηδείας του συνόλου των κατακτήσεων των Ελλήνων πολιτών για πολλές δεκάδες χρόνια, με τόσο απάνθρωπο και βίαιο τρόπο.

            Τώρα με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, στα πλαίσια του Νόμου ΔΞΘ’, που καταργεί την Βουλή, τον Κοινοβουλευτισμό, την Εθνική Κυριαρχία και κάθε Δημοκρατική διαδικασία, με την επιβολή των «επιτρόπων – τοποτηρητών», σε κάθε ίχνος εξουσίας του κράτους, όχι μόνο κυβερνητικά, αλλά ακόμη και στους δήμους!!!!

Για να μην υπάρχει καμιά αντίρρηση, θα λαμβάνονται πια, από δω και στο εξής, τα μέτρα κατά του λαού, σε κάθε αστοχία τους, χωρίς να χρειάζεται να νομοθετούν, με Προεδρικά Διατάγματα, που θα υπογράφει ανελλιπώς και αναντίρρητα, όπως κάνει πάντα, ο αξιότιμος κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας….. .

Βέβαια, σήμερα είναι 22 Νοεμβρίου και έχουμε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα!!!

Λεφτά δεν έχουμε!!! Και σαν Κράτος και σαν Λαός και σαν έθνος!!!!

Αφού μας «μάδησαν» τώρα, και παρά το «ναι σε όλα» τους, δεν πήραν την σωτήρια γι αυτούς δόση τους!!!!

Τώρα θα καταφύγουν, αντί για το «ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ», που τους άφησε «στα κρύα του λουτρού», σαν τα πρεζόνια, στον ΟΚΑΝΑ!!!!!!


Μιχάλης Παν. Παγώνης

22/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου